Αν και προηγήθηκε η Πυργιώτισσα… γνώρισε τελικά την ήττα με 3-1 από τους Νέους Αλμυρού στο Γάζι

notosportnews.gr  19 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αν και προηγήθηκε η Πυργιώτισσα… γνώρισε τελικά την ήττα με 3-1 από τους Νέους Αλμυρού στο Γάζι

Αν και η Πυργιώτισσα προηγήθηκε 0-1 των Νέων Αλμυρού στο Γάζι, τελικά γνώρισε την ήττα από τον αντίπαλό της με σκορ 3-1 για την 23η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κιόσια κάνοντας έτσι το 0-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να φτάσουν στην ι σοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 30΄ όταν μετά από πάσα του Κατσαμάνη, ο Αρχοντάκης πέτυχε το 1-1, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Παρασύρης με σέντρα σουτ, να στείλει τη μπάλα σε σώμα αμυντικού και στη συνέχεια στα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το 2-1 και στο 41΄ ο Χασουράκης με δυνατό σουτ, να «γράψει» το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πυργιώτισσα προσπάθησε να φτάσει σε κάποιο γκολ που θα την ξανάβανε στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Νέων Αλμυρού που είχαν μείνει από το 80΄ με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με 2η  κίτρινη κάρτα του Αγαπάκη, με συνέπεια το ήδη διαμορφωμένο 3-1, να παραμείνει ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Νέοι Αλμυρού: Κοιλάδης, Καραγιαννάκης, Παπαδάκης(90΄ Βελιβασάκης), Καραμηνάς, Χασουράκης Ρ., Αγαπάκης, Κατσαμάνης, Καναβάκης(80΄ Ζερβός), Αρχοντάκης, Πατραμάνης, Παρασύρης(90΄ Χασουράκης Κ.)

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Μανουσάκης, Θάνος(46΄ Μακροφλου), Γαργανουράκης, Καρταλλιανάκης, Μάριο(58΄ Γκλεζάκος), Παρίσι(87΄ Μακρυδάκης), Άλμπερτ, Κουρτάκης, Κιόσια, Νιολάκης

 

notosportnews.gr  19 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ