Ανοίγει η αυλαία του Θερινού Σινεμά στη Φανερωμένη

mesaralive.gr  10 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ανοίγει η αυλαία του Θερινού Σινεμά στη Φανερωμένη

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου οι θερινές προβολές του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη!

Μια σημαντική δράση του δραστήριου Συλλόγου που επαναλαμβάνεται φέτος για τέταρτη χρονιά και αναμένεται να σκορπίσει νότες δροσιάς σε μικρούς και μεγάλους που θα βρεθούν στη Φανερωμένη, τις Δευτέρες που θα ακολουθήσουν! Γιατί οι προβολές γίνονται κάθε Δευτέρα, αρχής γενομένης από  σήμερα, και θα ολοκληρωθούν στις 28 Αυγούστου! Να σημειωθεί ότι οι προβολές θα ξεκινούν στις 9.00 το βράδυ και πριν τις παιδικές ταινίες από τις 7.00 το απόγευμα, θα υπάρχει κλόουν στον όμορφο αύλειο χώρο της Φανερωμένης,  για να διασκεδάζει λιλιπούτειους φίλους τους Συλλόγου!  Σήμερα στην πρώτη προβολή μικροί και μεγάλοι θα  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παιδική ταινία «Ψάχνοντας την Ντόρι» ενώ ακολουθεί την επόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου η προβολή της ταινίας «Αντιρρησίας Συνείδησης» με τον Μελ Γκίμπσον.

Και κλήρωση

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία Δευτέρα, δηλαδή στις 28 Αυγούστου, αμέσως μετά την προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» κληρώνει μια τηλεόρασηsmart tv hitachi   48 ιντσών! Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα λαχνούς, μπορούν να το κάνουν κατά τη διάρκεια των θερινών προβολών του Συλλόγου! Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ για όσους επιθυμούν να στηρίξουν τον Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», μπορούν να το κάνουν είτε ψωνίζοντας από την καντίνα που θα λειτουργεί τα βράδια των προβολών, είτε αγοράζοντας κάποια είδη από αυτά που τα μέλη του Συλλόγου και οι φίλοι του, διαθέτουν και στα περίπτερά τους σε εκδηλώσεις ή στα παζάρια τους!           

 

mesaralive.gr  10 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα