Άνοιξε η εφαρμογή για δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο Festos Run 2017!

mesaralive.gr  12 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Άνοιξε η εφαρμογή για δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο Festos Run 2017!

Άνοιξε χθες το βράδυ η εφαρμογή για δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο Festos Run 2017, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στο Δήμο Φαιστού!

Είναι αξιοσημείωτο ότι φέτος το Festos Run, προσφέρεται τόσο για τους αθλητές όσο και για τους περιπατητές αλλά και τα μικρά παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν! Ιδιαίτερα ο Λαϊκός αγώνας των 3,5 χιλιομέτρων απευθύνεται σε όλους! Με χαλαρό περπάτημα ή με τρέξιμο, το πρωινό της Κυριακής 28 Μαΐου μπορεί να γίνει διαφορετικό για μικρούς και μεγάλους!!! Περπατάμε, τρέχουμε, και βοηθάμε μέσα από τη διοργάνωση το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στην ανέγερση των Ξενώνων εις μνήμην της Βιργινίας Μανασάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού μέρος των εσόδων θα διατεθούν γι΄ αυτό το σκοπό!

Δηλώστε συμμετοχή

Για να δηλώσετε συμμετοχή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η εφαρμογή είναι απλή και «φιλική» προς το χρήστη! Μέσα στην σχετική φόρμα, ζητούνται  στοιχεία του συμμετέχοντα και τηλέφωνο επικοινωνίας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στοιχίζει 5 ευρώ για τις διαδρομές των 9 και 3 χιλιομέτρων και 2 ευρώ για τη διαδρομή ενός χιλιομέτρου για τα παιδιά.

Όσον αφορά τις διαδρομές: Ώρες εκκίνησης: 9 km - 9:30 πμ (από Φαιστό), 3.5 km - 10:00 πμ (από πλατεία Καμηλαρίου), 1000 m 10:30 πμ.. Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ξηρουδάκη, μία ημέρα πριν τον αγώνα θα οριστούν κάποια σημεία για να μπορούν οι συμμετέχοντες να πληρώσουν τη συμμετοχή και να παραλάβουν τα μπλουζάκια τους, ενώ για όσους δεν προλάβουν, θα μπορούν να καταβάλουν τη συμμετοχή και να πάρουν τα μπλουζάκια, μια ώρα πριν την εκκίνηση!

Η ανακοίνωση για το 3o Festos Run

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται:

«Την ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5 θα διεξαχθεί φέτος το FESTOS RUN με την συνεργασία των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ, του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ και με την συνδρομή της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Μάλιστα φέτος θα υπάρχουν δυο ακόμα διαδρομές εκτός από την κλασική ΦΑΙΣΤΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ 9 km περίπου θα υπάρχει η διαδρομή ΚΑΜΗΛΑΡΙ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ περίπου 3,5 km με ελεύθερη συμμετοχή (λαϊκός δρόμος άνευ συναγωνισμού) και μια διαδρομή 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικού με το ίδιο σημείο τερματισμού στην κεντρική πλατεία ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ αφού όλοι οι αθλητές περάσουν από τον παραλιακό δρόμο».

 

mesaralive.gr  12 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα