ΑΟΤ: Στην τελική ευθεία η προετοιμάσία με φόντο την...άνοδο

neakriti.gr  10 May, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΑΟΤ: Στην τελική ευθεία η προετοιμάσία με φόντο την...άνοδο

Συνέχεια την Κυριακή στα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ με στόχο την άνοδο στην Γ΄Εθνική και στον ΑΟΤ ξέρουν-ενόψει της αποστολής στον Πειραιά και τον αγώνα με τον Καραβά-ότι ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και δη εκτός Κρήτης μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τέλος για την κατάκτηση μιας "θέσης  στον ήλιο"...
Σύμφωνα με τον προπονητή του ΑΟΤ Νίκο Σουτζή-για τον οποίο σημειώνουμε πως ειναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας του που δεν έχει αγωνιστικά προβληματα- οι αγώνες αυτοί που κρίνουν τις ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για την Γ΄Εθνική είναι "ιδιαίτεροι και κομβικοί από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή."

Όπως έχει πει χαρακτηριστικά ο τεχνικός που οδήγησε την ομάδα του Τυμπακίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ "ολόκληρη η διοργάνωση θα είναι δύσκολη, ωστόσο εμείς δεν θα αλλάξουμε ούτε φιλοσοφία, ούτε το πλάνο μας και θα παραταχθούμε για την κατάκτηση της νίκης σε κάθε παιχνίδι".
Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Καραβά έδωσε ένα σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη και μάλιστα ήταν κρας τεστ κόντρα στον Εθνικό για το Κύπελλο Πειραιά.

Ο Καραβάς ηττήθηκε με 1-0 αλλά έπαιζε με τη δεύτερη ομάδα φέτος στην Γ΄Εθνική και σίγουρα η εικόνα του μέσα στο γήπεδο ήταν καλή. Λογικά στο παιχνίδι της Κυριακής  με αντίπαλο τον ΑΟΤ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με φόντο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, οι γηπεδούχοι θα θέλουν τη νίκη αφού όλες οι ομάδες θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους. Είναι ωστόσο πιθανό να παίξει ρόλο και ο παράγοντας "κουραση" για τους  παίκτες  του Καραβά.

 

neakriti.gr  10 May, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ