Από τα χωράφια ήρθε στο Τυμπάκι από τα χωράφια έφυγε ο Αν. Υπουργός

mesaralive.gr  26 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Από τα χωράφια ήρθε στο Τυμπάκι από τα χωράφια έφυγε ο Αν. Υπουργός

Φωτογραφίες: mesaralive.gr

Εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει, τουλάχιστον στη Μεσαρά, με τα ΜΑΤ παρατεταγμένα και το όχημα της πυροσβεστικής δίπλα στην κλούβα της αστυνομίας, είδαμε χθες στο Τυμπάκι, έξω από τη ΒΙΑΝΑΜΕ…

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσιρώνης, ήρθε από τα… χωράφια στο Τυμπάκι αν και οι αγρότες τον περίμεναν στην κεντρική λεωφόρο του Τυμπακίου  κι από τα χωράφια έφυγε, περνώντας με το μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πάνω από τις ντομάτες που είχαν ρίξει οι αγρότες στην είσοδο της ΒΙΑΝΑΜΕ….

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένταση χθες στο Τυμπάκι. Ένταση γιατί οι αγρότες η αλήθεια είναι πως έχουν «ανέβει» στην Αθήνα βρίσκοντας πόρτες κλειστές στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ήθελαν λοιπόν δοθείσης της ευκαιρίας όπως οι ίδιοι έλεγαν «αφού κυβερνητικό στέλεχος ήρθε στο «σπίτι» μας, ας μας ακούσει»… Οι αγρότες πάντως κατάφεραν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Τσιρώνη χθες το μεσημέρι στη ΒΙΑΝΑΜΕ, να θέσουν τα αιτήματά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν… Θα υπάρξει αποτέλεσμα; Θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις; Ο χρόνος θα δείξει…. 

 

mesaralive.gr  26 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα