«Βούλιαξε» από κόσμο το Αλσύλλιο του Κούλε στην συναυλία για την Υγεία

mesaralive.gr  05 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Βούλιαξε» από κόσμο το Αλσύλλιο του Κούλε στην συναυλία για την Υγεία

Η Μεσαρά διεκδικεί καλύτερες υπηρεσίες υγείας και έστειλε το μήνυμα μέσα από την συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Αλσύλλιο του Κούλε στις Μοίρες.

Μια συναυλία που διοργάνωσε η Επιτροπή Υγείας Φορέων – Πολιτών Μεσαράς για το Κέντρο Υγείας Μοιρών, με την στήριξη του Δήμου Φαιστού, της Περιφέρειας Κρήτης του Συλλόγου  Φίλων του Κέντρου Υγείας Μοιρών και του  Παγκρήτιου Λαογραφικού Σύλλογο « Κρήτη & Υγεία» αλλά και κατοίκων και φορέων που βοήθησαν ώστε όλα να είναι έτοιμα το βράδυ της Κυριακής και να εξελιχθεί με επιτυχία η εκδήλωση.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και κατέκλεισε το χώρο της συναυλίας στο Αλσύλλιο του Κούλε, ενώ εκπληκτικοί ήταν οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες της Κρητικής Μουσικής Βασίλης  Σκουλάς  και Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης που  έπαιξαν αφιλοκερδώς, προσφέροντας και οι ίδιοι μέσα από τη Μουσική τους στον αγώνα που γίνεται για τον Τομέα της Υγείας.

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Έφη Κουτεντάκη και Λάμπρος Καμπουράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι  κ.α.

 

mesaralive.gr  05 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα