Χρυσός και στην Ιταλία με φοβερή βολή στα 29,69 ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  05 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Χρυσός και στην Ιταλία με φοβερή βολή στα 29,69 ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Πολύ κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ (29,91) του Ρώσου Αλεξέι Κουζνέτσοφ, η βολή του Μεσαρίτη Γίγαντα Αθλητή (29,69) που κατάφερε να κερδίσει σήμερα την πρώτη θέση στον ακοντισμό, στο Riety της Ιταλίας!

Με μια εμφάνιση άκρως επιτυχημένη και τρεις από τις έξι του βολές στον ακοντισμό, να περνούν το φράγμα των 29 μέτρων, ο Γίγαντας Αθλητής από τη Μεσαρά και Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, κατέκτησε την πρώτη θέση και στο World para athletic grand prix Riety 2017 στην Ιταλία! 

Στην πρώτη του βολή ο Μανώλης έριξε 28,34, στην δεύτερη βολή 28,76, ενώ από την τρίτη του βολή άρχισε να ανεβαίνει μέτρα ρίχνοντας 29,48. Η τέταρτη βολή του ήταν αυτή που του χάρισε την πρώτη θέση αφού το ακόντιό του καρφώθηκε στα 29,69.

Η πέμπτη βολή ήταν στα 27,94, ενώ στην έκτη και τελευταία βολή ο Μανώλης Στεφανουδάκης έρηξε 29,54! Μια παρουσία που αναμβιστήτητα είναι επιτυχημένη αφού τρεις φορές ο Έλληνας αθλητής πέρασε τα 29 μέτρα και πλησίασε το παγκόσμιο ρεκόρ σε απόσταση «αναπνοής»!

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριτεί όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά του:

 

*     Τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη ο οποίος τον συνοδεύει στους αγώνες στην Ιταλία και Ιωαννίδη Ιάκωβο. 

Τα μέλη της Εοαμ ΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες. 

*          Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που τον  στηρίζουν οικονομικά. 

"Συγκεκριμένα ευχαριστώ τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, και τους ανθρώπους των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που φροντίζουν να κάνουν το όνειρο του πρωταθλητισμού πραγματικότητα" αναφέρει ο Μανώλης Στεφανουδάκης!.

 

mesaralive.gr  05 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα