Δεύτερη στην Ελλάδα η ΕΠΣΗ, ηττήθηκε 0-1 από τη Μακεδονία

  23 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δεύτερη στην Ελλάδα η ΕΠΣΗ, ηττήθηκε 0-1 από τη Μακεδονία

Δευτεραθλήτρια αναδείχτηκε η ΕΠΣΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την ΕΠΣ Μακεδονίας στον τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

Η ηρακλειώτικη ομάδα είχε κόντρα τον άνεμο στο α' ημίχρονο και δέχτηκε το γκολ που έκρινε το νικητή στο 21ο λεπτό από τον Σαλπιγγίδη. Στη συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης όμως ο Κρίγκος είπε «όχι» σε Σμπώκο και Γαρεφαλάκη.

Και η Μακεδονία, ωστόσο, είχε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το υπέρ της γκολ και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο.

Το φιλμ του αγώνα.

Πιο δυνατά έχει μπει η ΕΠΣ Μακεδονίας, όμως δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο 15λεπτο

16' Μεγάλη ευκαιρία για τη Μακεδονία με τον  Βαλαή να βρίσκεται μόνος με το τέρμα της ΕΠΣΗ μετά την έξοδο του Μακατουνάκη, όμως επέλεξε την πάσα βγάζοντας οφ σάιτ το συμπαίκτη του...

21' ΓΚΟΛ για τη Μακεδονία: Πολύ ωραία ενέργεια του Καράκουτη από δεξιά, πάσαρε στον Βαλαή που μέσα στην περιοχή γύρισε με τακουνάκι στον συμπαίκτη του και μετά από αρκετές κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Σαλπιγγίδη που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

30' πρώτη καλή ευκαιρία της ΕΠΣΗ.Μετά την εκτέλεση φάουλ του Κουτεντάκη, ο Σμπώκος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κρίγκος απέκρουσε εντυπωσιακά.

37' Καλό σουτ του Τσιάτρη, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λήξη του πρώτου 40λέπτου

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο

55' Καλό σουτ του Καράκουτη, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.

56΄ Με πάσα του Κουτεντάκη ο Γαρεφαλάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κρίγκο, όμως ο τελευταίος τον σταμάτησε.

61΄ Δυνατό πλασέ του Σαλπιγγίδη, η μπάλα περνά λίγο άουτ.

69΄ Χαμένη ευκαιρία για το  Ηράκλειο. Ωραία κίνηση του Γαρεφαλάκη που μπήκε από αριστερά στην περιοχή, πάσαρε στον Χαλκιαδάκη, όμως ο τελευταίος έκανε περιττή ντρίμπλα και η μπάλα χάθηκε

80' Λάθος των παικτών της Μακεδονίας, ο Τσαμπουράκης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια και σε πλεονεκτική θέση, όμως τ ην τελευταία στιγμή κόπηκε από τους τυπικά γηπεδούχους.

 

 

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Κρίγκος, Αυγερός, Γκαμάνης, Πολίτης, Αδέμης, Χατζόπουλος, Τσιάτρης, Σαλιάρης, Βαλαής, Καράκουτης, Σαλπιγγίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Δρίτας, Ταϊτζόγλου, Καρατζούνης, Λάμπρου, Γιώρτσιος, Γκαγκανιάρης, Πετρίδης.

 

ΕΠΣΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Καρδουλάκης (72' Τσαμπουράκης), Ματαλιωτάκης, Σμπώκος, Βασιλάκης (41' Καφούσης), Γαρεφαλάκης, Ζηνιαδάκης, Ανδρουλάκης (41' Χαλαδάκης), Κουτεντάκης, Πακιουφάκης (65' Λιανέρης).

Στον πάγκο βρίσκονται οι Καφούσης, Χαλκιαδάκης, Τσαμπουράκης, Ψιμόπουλος, Μακριδάκης, Γ ωνιωτάκης, Λιανέρης.

 

neakriti.gr

 

  23 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ