Δηλώσεις Στεφανουδάκης μετά το τέταρτο χρυσό (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  28 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δηλώσεις Στεφανουδάκης μετά το τέταρτο χρυσό (Φωτογραφίες)

Μετά την κατάκτηση και του τέταρτου χρυσού μεταλλίου στο Ντουμπάι και την εκπληκτική βολή στον ακοντισμό, ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, με δήλωσή του σχολιάζει το αποτέλεσμα και ευχαριστεί.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«29,13 μ και ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο ήταν το αποτέλεσμα από την χθεσινή συμμετοχή στη διεθνή αθλητική διοργάνωση του Sharjah, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 
Μια επίδοση που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Με βολές σταθερές και υψηλές πραγματοποιήθηκε και αυτός ο αγώνας. Βολές πάνω από 28 μέτρα. Σημάδι ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο για το 2017. 
Σήμερα θα ήθελα το μετάλλιο αυτό να το αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους που με βοηθούν ώστε να κάνω πράξη αυτό μου το όνειρο. Και ιδιαίτερα, στους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη, Ιωαννίδη Ιάκωβο και στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά, ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ (μέγας χορηγός), ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Άνθρωποι που επέλεξαν να είναι συμπαραστάτες μου στο όνειρο. Γιατί χωρίς αυτούς ίσως να μην είχαν γίνει πράξη όλα τα ωραία του πρωταθλητισμού». 
 

 

mesaralive.gr  28 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ