Δήμος Φαιστού : Σήμερα η εκδήλωση της Παγκρήτιας Συνέλευσης Νέων στις Μοίρες

  22 March, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού : Σήμερα η εκδήλωση της Παγκρήτιας Συνέλευσης Νέων στις Μοίρες

Η Παγκρήτια Συνέλευση Νέων (YouthCrete), είναι πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, με όραμα να δώσει φωνή στη νεολαία του τόπου. Η Περιφέρεια Κρήτης, με την καθοδήγηση της Εντεταλμένης Συμβούλου Νέας Γενιάς Θεοδώρας Κουτεντάκη, θέτει ως στρατηγική προτεραιότητα την ενεργή συμμετοχή, την ισότιμη πρόσβαση στις ευκαιρίες και τη συνεργασία των νέων.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Παγκρήτιας Συνέλευσης Νέων την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 19:00 στις Μοίρες, σε συνεργασία με το δήμο Φαιστού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Σαμψωνίδης σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας, Ελένη Μαραγκάκη αν. μέλος της εθνικής ομάδας εργασίας Europe goes local του ΙΝΕΔΙΒΙΜ,

Μαρία Γιαμπουλάκη διευθύντρια ΚΔΒΙΜ (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) Ευρωπαϊκή Πρόοδος Διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών Έργων και Μαρία Πιταροκοίλη εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ χαιρετισμό θα κάνει η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Νέας Γενιάς Θεοδώρα Κουτεντάκη.

Η Παγκρήτια Συνέλευση Νέων θα είναι το όργανο συμμετοχής της νέας γενιάς σε κοινωνικές δράσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, διαγωνισμούς, εκδηλώσεις και πολιτικούς θεσμούς. Μέσα από τις δράσεις αυτές, οι νέοι μπορούν να προωθήσουν τις προτάσεις τους και να συμβάλουν οι ίδιοι στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

  22 March, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα