Διαφορετικός από τους άλλους ο σημερινός αγώνας για το Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  05 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διαφορετικός από τους άλλους ο σημερινός αγώνας για το Μανώλη Στεφανουδάκη

Ως μια διαφορετική εμπειρία χαρακτηρίζει τον σημερινό αγώνα του στο World para athletic grand prix Riety 2017 στην Ιταλία ο Μανώλης Στεφανουδάκης!

Ο λόγος ακούει στο όνομα Ιπποκράτης Σκαντζάκης!

Ο Τυμπακιανός προπονητής του Χρυσού Παραολυμπιονίκη του Ρίο, που βρίσκεται δίπλα στο μεγάλο αθλητή πολλά χρόνια και αυτές τις μέρες τον συνοδεύει στο αγωνιστικό του ταξίδι!! Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο Μανώλης σε δηλώσεις του «Για 4η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε  στην Ιταλία, αυτή τη φορά η διοργάνωση θα διεξαχθεί  στο Riety, σε μια πολύ διαφορετική περιοχή απ'οτι είχαμε συνηθίσει καθώς βρισκόμαστε σε ένα πιο ορεινό μέρος. Θα συμμετάσχουμε στο World para athletic grand prix Riety 2017. Σε αυτό τον αγώνα θα δοκιμάσουμε για άλλη μια φορά τον εαυτό μας και την προετοιμασία που έχουμε κάνει για να δούμε που βρισκόμαστε και να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα αφού κοντά μου βρίσκεται ένας από τους προπονητές μου, ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης, που είναι ο άνθρωπος  που δουλεύουμε τόσα χρόνια στο γήπεδο και είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που βρίσκεται κοντά μου. Μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα αξιοπρεπή αγώνα.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά μου:

*          Τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο. 


*          Τα μέλη της Εοαμ ΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. 

*          Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. 

Συγκεκριμένα ευχαριστώ τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, και τους ανθρώπους των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που φροντίζουν να κάνουν το όνειρο του πρωταθλητισμού πραγματικότητα».

 

mesaralive.gr  05 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα