Διορθωτικές αλλαγές στον “Καλλικράτη” ανήγγειλε από τη Γέργερη ο Αλ. Τσίπρας!

  21 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Διορθωτικές αλλαγές στον “Καλλικράτη” ανήγγειλε από τη Γέργερη ο Αλ. Τσίπρας!

Σημείωσε ότι "αυτό το νησί το έχουμε στην καρδιά μας γιατί έχει ανθρώπους με ψυχή, που ξέρουν να παλεύουν".

Αλλαγές, κατόπιν διαλόγου με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και την κοινωνία και διορθωτικές παρεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν δυσλειτουργίες του Καλλικράτη, ανήγγειλε από τη Γέργερη ο Πρωθυπουργός.

Τη χαρά και τη συγκίνησή του εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, για τη ζεστή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της  Γέργερης, συνεχίζοντας την περιοδεία του.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι αυτό το νησί το έχουμε στην καρδιά μας γιατί έχει ανθρώπους με ψυχή, που ξέρουν να παλεύουν. 

«Δίνουμε έναν αγώνα σε δυσμενές περιβάλλον με αντιπάλους, αλλά και με συμμάχους», επεσήμανε, τονίζοντας ότι είναι επιλογή της κυβέρνησης να στηρίξει σε αυτές τις συνθήκες αυτούς που έχουν πρωτίστως ανάγκη. «

Γι' αυτό, την Πέμπτη δίνουμε τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σταθούμε δίπλα, τώρα που η οικονομία αρχίζει να βγαίνει από την κρίση, σε αυτούς που σήκωσαν τεράστιο βάρος», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε, βρισκόμαστε στα τελευταία δύσκολα μέτρα ενός μαραθώνιου. «Ερχόμενοι εδώ παίρνουμε δύναμη για να βγάλουμε τη χώρα έξω από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να υποχωρήσουμε», πρόσθεσε.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν κάτοικοι του χωριού και μικροί μαθητές χορεύοντας συρτό, ενώ τον προσφώνησαν ο δήμαρχος Γόρτυνος, Ν. Σχοιναράκης, ο αντιδήμαρχος, Αντ. Πρινιανάκης και ο ιερέας του χωρού, Στ. Ξημεράκης.

Οι κάτοικοι της κοινότητας δώρισαν στον κ. Τσίπρα ένα κρητικό μαντήλι, μαντινάδες, ένα λεύκωμα με τη ιστορία του δήμου, ένα λεύκωμα για τη μουσική της περιοχής και πολλά τοπικά γλυκίσματα, μεταξύ των οποίων ξεχωριστή θέση είχαν οι χερομηλόπιτες που έφτιαξε η κ. Κλειώ Προκοπάκη.

 

cretalive.gr

 

  21 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα