«Δυνατή» κερκίδα στην Τυνησία με το Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  09 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
«Δυνατή» κερκίδα στην Τυνησία με το Μανώλη Στεφανουδάκη

Φωτο: mesaralive.gr

Αναμφισβήτητα αυτή τη φορά ο Γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης, έχει την καλύτερη και πιο δυνατή κερκίδα στους αγώνες στην Τυνησία!

Ο Μανώλης, αναχώρησε  για άλλο ένα διεθνές Grand Prix αυτή τη φορά στην Τυνησία, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ερμιόνη Κυριακάκη αλλά και την αγαπημένη του κόρη Γεωργία η οποία για πρώτη φορά θα βρεθεί κοντά στον πατέρα της σε μια διεθνή διοργάνωση! Οι διακοπές του Πάσχα, ευνόησαν ώστε αυτή τη φορά ο Μανώλης να ταξιδέψει οικογενειακώς στην Τυνησία όπου θα αγωνιστεί και πάλι σε μια μεγάλη διοργάνωση! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Μεγάλο Αθλητή και Άνθρωπο Μανώλη Στεφανουδάκη με τις καλύτερες ευχές μας για νέες διακρίσεις και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα!!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού. 

 

mesaralive.gr  09 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα