Έχασε 1-2 η Πυργιώτισσα από τον Ολυμπιακό Μαλεβυζίου αλλά παρέμεινε στην κατηγορία

  10 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Έχασε 1-2 η Πυργιώτισσα από τον Ολυμπιακό Μαλεβυζίου αλλά παρέμεινε στην κατηγορία

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η Πυργιώτισσα από τον Ολυμπιακό Μαλεβυζίου στο Τυμπάκι στο παλίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ, όμως παρά το γεγονός αυτό κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονής της στην κατηγορία καθώς έμεινε στο +1 από τη 12η θέση και τους Νέους Αλμυρού οι οποίοι ηττήθηκαν από το Μεταξοχώρι.

Οι γηπεδούχοι που χρειάζονταν πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22΄ με τον Αμαρίλντο Κιόσια ο οποίος έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά καταφέρνοντας στο 65΄ να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Κεφαλλογιάνης Γ. να ισοφαρίζει με ωραίο πλασέ σε 1-1, για να έρθει λίγο αργότερα ο Αναστασάκης να πετύχει την ολική ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Καρταλλιανάκης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος(60΄ Αυγενάκης), Θάνος(65΄ Μακριδάκης), Μπέρμπερης(90΄ Κατσικαλάκης), Άλμπερτ, Γαργανουράκης, Νιολάκης, Κιόσια, Κουρτάκης

Ολυμπιακός Μαλεβιζίου: Αλεξάκης, Πασπαλάκης, Μουρατάι, Μεντουδάκης, Ζωνάκης, Αθουσάκης, Ορφανός, Λουμπάκης(50 Ντάγκινης), Κεφαλογιάννης Γ., Δρακωνάκης(68΄ Αναστασάκης), Κεφαλογιάννης Λ.(60΄ Σταματάκης).

 

notosportnews.gr

 

  10 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα