Έ(Χ)ασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του 1-1 ο ΑΟ Τυμπακίου με ΠΑΝΟΜ στο Τυμπάκι

  20 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Έ(Χ)ασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του 1-1 ο ΑΟ Τυμπακίου με ΠΑΝΟΜ στο Τυμπάκι

Ύστερα από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Τυμπακίου, ΑΟΤ και ΠΑΝΟΜ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17’ με γκολ του Μαρακομιχελάκη.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όπως και οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν στην ισοφάριση έχοντας μία ευκαιρία σε σουτ του Τζιράκη, το οποίοι απέκρουσε ο Κωνσταντουλάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ορεόνε, Μπερουασβίλι, ενώ έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν η προσπάθεια που επιχείρησε ο Φλόρενς κατέληξε στο δοκάρι της εσίας των φιλοξενούμενων.

Στο 60΄ ο ΑΟΤ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κουρουθιανάκη με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 83΄ με τον Τζανάκη να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

 

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Ντόκο, Χριστοδουλάκης Γ., Φλορένς, Κουρουθιανάκης, Αναγνωστάκης, Τριάντης, Ορεόνε (90’ Ντάλας), Μαρακομιχελάκης, Πολυχρονάκης (46’ Μπερουασβίλι), Νικηταράς (64’ Μαραγκάκης)

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Ρουμελιώτης (78’ Μπελιβανάκης), Κατσούλης, Μαυρίδης, Τζιράκης Τ., Κοκκινάκης, Δαριβιανάκης (64’ Φανουράκης), Τζανάκης, Νικόλι, Συσκάκης (23’ λ.τ. Αργυράκης), Τζιράκης Δ.

 

  20 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα