Έδωσαν ραντεβού στη Φύση- Εκδρομή στο Φουρνι! (φώτο)

vianntika.gr  11 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έδωσαν ραντεβού στη Φύση- Εκδρομή στο Φουρνι! (φώτο)

Με μια όμορφη εξόρμηση, στο δάσος Φουρνί στις Αρχάνες, αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 31ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου.

Ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που έφερε ακόμα πιο κοντά τους λιλιπούτειους μαθητές, οι οποίοι -έτσι κι αλλιώς - έχουν «χτίσει» πολύ δυνατές φιλίες μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μικροί και μεγάλοι λοιπόν βγήκαν στην εξοχή, έστρωσαν τα…τραπεζομάντηλα τους πάνω στο υπέροχο τραπέζι της Φύσης, άπλωσαν τα φαγητά που κρατούσε ο καθένας από το σπίτι του και έγιναν μια ωραία παρέα, για μια ακόμα φορά. Γέλια, γλυκές φωνές, ξεγνοιασιά, ωραίες και χαλαρές συζητήσεις.

Ένα υπέροχο πράσινο πέπλο πάνω απ' όλους, καθαρός αέρας, χαρούμενα παιδιά, στα οποία θα μείνει αξέχαστη αυτή η εξόρμηση και το πικ νικ στη φύση και τα οποία διαπίστωσαν μόνα τους πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεις το περιβάλλον, στο οποίο ζεις για να μπορέσεις αργότερα να το απολαμβάνεις εσύ ο ίδιος.

Ένα όμορφο σκηνικό που διαμορφώθηκε, χωρίς περιττά έξοδα και μέσα στη μαγεία που απλόχερα η Φύση προσφέρει. «Και του χρόνου» λοιπόν για τα παιδιά που συνεχίζουν σ' ένα δημόσιο νηπιαγωγείο-πρότυπο, με εξαιρετικές νηπιαγωγούς οι οποίες τιμούν το επάγγελμα τους και πολλές ευχές στα παιδιά εκείνα που θ' ανοίξουν κι άλλο τα φτερά τους, ως μαθητές που θα εισέλθουν πλέον στον κόσμο του Δημοτικού σχολείου!

 

vianntika.gr  11 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα