Εγγραφές στην Γεωργική Σχολή Μεσαράς στον Αμπελούζο

mesaralive.gr  11 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Εγγραφές στην Γεωργική Σχολή Μεσαράς στον Αμπελούζο

Νέους ορίζοντες σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα, ανοίγει η ΕΠΑΣ Κρήτης με έδρα τον Αμπελούζο.

Μια σχολική μονάδα της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  που λειτουργεί με την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από το 1997. Τα οφέλη που αποκομίζουν οι μαθητές της είναι πολλά, αφού αποκτούν πτυχίο  επιπέδου 3 έχοντας την δυνατότητα να απασχοληθούν στην συνέχεια στον ιδιωτικό τομέα ή να σταδιοδρομήσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Επίσης μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.

Οι Εγγραφές για όλους όσους επιθυμούν να φοιτήσουν στην ΕΠΑΣ Κρήτης με έδρα τον Αμπελούζο έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 14 Σεπτεμβρίου με αίτηση στην έδρα της Σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΕΠΑΣ Κρήτης στον Αμπελούζο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική άσκηση, κάτι που σημαίνει ότι οι απόφοιτοί της θα είναι άρτια καταρτισμένοι για να ασχοληθούν με την Γεωργία. Οι μαθητές της αποκτούν γνώσεις εφόδια και την περαιτέρω ενασχόλησή τους με τον αγροτικό τομέα. Είναι αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι στους μαθητές της  ΕΠΑΣ προσφέρεται δωρεάν εκπαίδευση στέγαση και σίτιση προκειμένου να μπορούν να την παρακολουθήσουν μαθητές από ολόκληρη την Ελλάδα.  

 

mesaralive.gr  11 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα