Εγκαινιάστηκε η 15η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς στους Βώρους (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  22 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Εγκαινιάστηκε η 15η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς στους Βώρους (Φωτογραφίες)

Φώτο: Mesaralive.gr

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριου, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Φαιστού κ. Γιώργου Αρμουτάκη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, του Προέδρου της Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς κ. Βαγγέλη Πρωτογεράκη, του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του Ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά ,πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια της 15ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς στους Βώρους!

Το παρόν έδωσαν, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι από το Δήμο Φαιστού και το Δήμο Γόρτυνας,  στελέχη της Περιφέρειας, του Δήμου Φαιστού, του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων,  και πολύς κόσμος που κατέκλεισε τον εκθεσιακό χώρο στους Βώρους. Εκθέτες από τη Μεσαρά, την Ελλάδα αλλά και την Πάφο της Κύπρου, υποδέχτηκαν τον κόσμο πανέτοιμοι να τον εξυπηρετήσουν, να τον ενημερώσουν, να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα τους και να λύσουν απορίες!

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι και την Κυριακή το βράδυ. Συγκεκριμένα θα είναι ανοικτή την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, ενώ την Κυριακή θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6 μέχρι τις 11! Ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί τα περίπτερα και τους εκθέτες αλλά και να ακούσει πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες που πραγματοποιούνται καθημερινά στα πλαίσια της έκθεσης!

 

mesaralive.gr  22 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα