Εξαιρετική εμφάνιση ο ΓΑΣ Μεσαράς και 3-0 σετ τον Φ.Ο Βριλησσίων

notosportnews.gr  12 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εξαιρετική εμφάνιση ο ΓΑΣ Μεσαράς και 3-0 σετ τον Φ.Ο Βριλησσίων

Φώτο: Mesaralive.gr

Με την θερμή υποστήριξη των αρκετά εκδηλωτικών φίλων του και ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση, ο ΓΑΣ Μεσαράς πέτυχε σχετικά εύκολα μεγάλη νίκη με 3-0 σετ απέναντι στον Φ.Ο. Βριλησσίων, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Καθοριστικό το  πρώτο σετ που  έληξε 25-23 υπερ του ΓΑΣΜ, ενώ στα άλλα δύο η ομάδα της Μεσαράς ήταν κυρίαρχη και πάλι, κατακτώντας τα με 25-20 και 25-21, αντίστοιχα. 
Έτσι, το σφύριγμα της λήξης,  έδωσε το έναυσμα για πανηγύρια στην κερκίδα τα οποία στη συνέχεια επεκτάθηκαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον προπονητή κ. Ιωάννου να συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας για την πραγματικά φιλότιμη και δυναμική παρουσία τους.
Η νίκη αυτή των κοριτσιών του ΓΑΣΜ, σίγουρα θα τις βοηθήσει ψυχολογικά στη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει με τα συνεχόμενα παιχνίδια που περιλαμβάνει το αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

ΓΑΣΜ (Ιωάννου): Ποδαρά , Καψάμπελη , Παπαδάκη Αλεξάκη , Μανωλάκη ,Μαυρέα, Γεωργιλά , Μπριλάκη, Κουτσάκη, Τσοπούλου , Τζωρτζακάκη, Τσαβολάκη.

Φ. Ο. Βριλησσίων (Ατσιδαύτης ):Έρωτα, Μικρουδάκη, Βασιλακοπούλου, Κωτσιάκου , Παπαστεργίου , Γεωργίου, Γκότζη , Μασελίδη , Παπουτσάκη, Κάβουρα, Μπουζουνιεράκη, Αργυρίου.

 

notosportnews.gr  12 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα