Εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

mesaralive.gr  08 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

φωτο:mesaralive.gr

Μια πνευματική και άκρως απολαυστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Τίτου Τυμπακίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νηπιαγωγείου στο Τυμπάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τμήματα των δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Αγίου Τίτου, αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες νέους που συμμετέχουν σε πλούσιες δραστηριότητες βρίσκοντας διεξόδους ενασχόλησης με δράσεις δημιουργικές.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο mesaralive.gr, ο εφημέριος της Ενορίας του Αγίου Τίτου, π. Γεώργιος Ντισπυράκης “Η εκκλησία έχει σκοπό να τραβήξει τους νέους για να τους μάθει χριστιανικά ήθη, να τους διδάξει σεβασμό, καλοσύνη και αγάπη και οτιδήποτε καλοπροαίρετο για το αύριο… Όλη τη χρόνια είχαμε κάποιες δραστηριότητες στην Ενορία μας και σήμερα πραγματοποιούμε τη λήξη των δραστηριοτήτων αυτών. Τη νέα χρονιά έχουμε σαν στόχο την προσέλκυση όλω και περισσότερων ανθρώπων κάθε ηλικίας.. Μεγάλο βέβαια αγκάθι για εμάς αποτελεί η έλλειψη χώρου, ευελπιστούμε όμως τα αμέσως επόμενα χρόνια να δημιουργηθεί ένα πολιτιστικό πνευματικό κέντρο που θα στεγάσει τα τμήματα των πνευματικών δραστηριοτήτων μας.”

 

mesaralive.gr  08 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα