Εκδήλωση Μνήμης της «Πολιτείας Τυμπακίου» για την ισοπέδωση του Τυμπακίου

mesaralive.gr  30 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εκδήλωση Μνήμης της «Πολιτείας Τυμπακίου» για την ισοπέδωση του Τυμπακίου

Στα «πέτρινα χρόνια» της ναζιστικής κατοχής, επέστρεψαν οι μνήμες, το βράδυ του Σαββάτου στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης που διοργάνωσε η «Πολιτεία Τυμπακίου» με θέμα «ΤΥΜΠΑΚΙ-1942 ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ».

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες των κ.κ. Ιωάννη Κολυμπιανάκη και Χρυσούλας Κωστανταράκη. Προλόγισε η κ. Ευαγγελία Μηλολιδάκη, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον κ. Ιωάννη Χριστοδουλάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αρχιεπισκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Αρναουτάκης Σταύρος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Λαμπρινός Βασίλης, Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Πασπατης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος ΛΤΗ Φιλιπης Απόλλωνας, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ινιωτάκης Πέτρος,ο τέως Βουλευτής της ΝΔ Μαξιμος Σενετάκης, Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων της Μεσαράς και πλήθος κόσμου,

 

mesaralive.gr  30 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ