Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων από τον ΕΕΣ Μοιρών

mesaralive.gr  29 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων από τον ΕΕΣ Μοιρών

Το τμήμα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απευθύνει έκκληση σε όλους καθώς την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου στο Τυμπάκι και το Σάββατο 1η Απριλίου στις Μοίρες, κατά τη διάρκεια της λαϊκής αγοράς (παζάρι) θα υπάρχει πάγκος όπου Εθελοντές Σαμαρείτες θα συγκεντρώνουν τρόφιμα.

Τα τρόφιμα θα μοιραστούν σε οικογένειες της Μεσσαράς οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λίγες μέρες πριν τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ώστε να παρέχουν την δυνατότητα και σε αυτές οι οικογένειες να περάσουν με αξιοπρέπεια και αυτές τις γιορτές.

Οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα, αλεύρι και ζάχαρη.

 

Και σε όλη τη διάρκεια του έτους

Ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών καλεί οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο, καθώς μοιράζονται πάνω από 6 με 7 τόνοι τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών συνολικά κάθε χρόνο σε οικογένειες της Μεσαράς. Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ στην έδρα του Ε.Ε.Σ., στο παλιό οικοτροφείο αρρένων στις Μοίρες. Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών και τηλεφωνικά στο 2892023199 κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ ή στο [email protected] .

 

mesaralive.gr  29 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα