Έκλεισε οριστικά ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Τυμπακίου

mesaralive.gr  03 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκλεισε οριστικά ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Τυμπακίου

Έκλεισε οριστικά ο Σταθμός Μεταφόρτωσης του Τυμπακίου από χθες. Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος και να μην προσπαθεί να εναποθέσει απορρίμματα στο χώρο, αφού το τσαπάκι του Δήμου έχει ήδη κλείσει την πρόσβαση και κάθε προσπάθεια εναπόθεσης θεωρείται παράνομη ενέργεια.

Να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό είχε ληφθεί η απόφαση για το κλείσιμο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Τυμπάκι, ο οποίος βρίσκεται σε προστατευόμενη περιοχή   και λειτουργούσε  πέρα από κάθε νομιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες,  με την έναρξη της νέας σύμβασης για την μεταφορά των απορριμμάτων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα αρχίσει η αποκατάσταση του ΣΜΑ. Κάτι που απαιτεί απομάκρυνση των απορριμμάτων αλλά και μελέτη αποκατάστασης του χώρου.

Πήραν φωτιά τα σκουπίδια

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα από την Δευτέρα ξεκίνησαν να καίγονται τα σκουπίδια μέσα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης του Τυμπακίου. Υπήρξε συνεχής κινητοποίηση του Δήμου με τα πυροσβεστικά του οχήματα και το τσαπάκι προκειμένου να σβηστούν οι εστίες φωτιάς και να σταματήσουν οι διοξίνες να γεμίζουν την ατμόσφαιρα.  Και βέβαια τα σκουπίδια σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν από μόνα τους φωτιά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν εντός του ΣΜΑ αλλοδαποί οι οποίοι μάζευαν παλιοσίδερα…. 

 

mesaralive.gr  03 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα