Έκλεψαν μεγάλου κυβισμού μηχανή & ακολούθησε άγρια καταδίωξη

mesaralive.gr  26 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Έκλεψαν μεγάλου κυβισμού μηχανή & ακολούθησε άγρια καταδίωξη

Άγρια καταδίωξη περίμενε τους κλέφτες μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού, με σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία να διαδραματίζονται στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας άγνωστοι δράστες έκλεψαν μηχανή μεγάλου κυβισμού από σπίτι στην περιοχή του προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο.

Οι δράστες, όμως, δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι, καθώς τους αντιλήφθηκε γείτονας του θύματος, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και δύο περιπολικά της Άμεσης Δράσης στάλθηκαν για τον εντοπισμό των δραστών.

Έπειτα από έρευνα, το ένα περιπολικό κατάφερε να εντοπίσει τους άγνωστους δράστες, σε περιοχή του Ηρακλείου, και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς που επέβαιναν στο δεύτερο περιπολικό, παρακολουθούσαν τους δράστες με σβησμένα τα φώτα των περιπολικών.

Οι αστυνομικοί είδαν τους δράστες να κινούνται προς ένα αυτοκίνητο 4x4, μέσα στο οποίο, έπειτα από έρευνα, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα κρητικά μαχαίρια, σακουλάκια με ναρκωτικά, καθώς και εργαλεία κοπής. Ενώ, μάλιστα, βρήκαν και το συγκεκριμένο εργαλείο κοπής το οποίο οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν για να κόψουν την  αλυσίδα της μηχανής μεγάλου κυβισμού που είχαν κλέψει νωρίτερα.

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

neakriti.gr/

 

mesaralive.gr  26 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα