Εκτός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 1-0 από την Μινωική

notosportnews.gr  24 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 1-0 από την Μινωική

Εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΟ Τυμπακίου από την Μινωική στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, με την ομάδα του Τυμπακίου να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μινωική είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Λέσι, Κλίνη και Γουργιώτη ενώ από την άλλη πλευρά ο ΑΟΤ απείλησε κυρίως με τον Νικηταρά.

Στο δεύτερο μέρος η Μινωική μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του ΑΟΤ για να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Αυτό ευτύχησε να το πετύχει σχετικά νωρίς με σκόρερ τον Ρουμελιώτη ο οποίος έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπουτσιδάκη πάνω στη γραμμή ο οποίος και αποβλήθηκε. Ο Νικηταράς ωστόσο που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να σκοράρει και το 1-0 παρέμεινε. Παράλληλα ο ΑΟΤ έφτασε και στην επίτευξη ενός τέρματος με τον Μαραγκάκη ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε ως οφσάιντ γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Τυμπακίου.

Στη συνέχεια, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και από τις δύο ομάδες, το ήδη διαμορφωμένο 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μινωική: Ψαρουλάκης, Χατζηδημητρίου(75΄ Καμαράτος), Παπουτσιδάκης, Καραμανίδης, Αποστολάκης, Τσακάνι, Ρουμελιώτης, Καστελιανάκης(88’ Βαρδάκης), Γουργιώτης(65΄ Μπαντούνας), Λέσι, Κλίνης

ΑΟΤ: Κωσταντουλάκης, Ντόκο, Χριστουδουλάκης Γ., Τριάντης, Χριστουδουλάκης Γ.(75΄ Κουρουθιανάκης), Πολυχρονάκης, Μαραγκάκης Α.(60΄ Μαρακομιχελάκης), Φλορένς, Νικηταράς(85΄ Σαβοϊδάκης), Αναγωνστάκης, Κορεόνε

 

notosportnews.gr  24 April, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα