Ένα γεμάτο τριήμερο για τους Μεσαρίες ξιφομάχους

mesaralive.gr  10 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ένα γεμάτο τριήμερο για τους Μεσαρίες ξιφομάχους

Το τριήμερο 4,5 και 6 Νοεμβρίου ο Αθλητικός Σύλλογος ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδιας Ξιφασκίας, στη Θεσσαλονίκη, το διεθνές κύπελλο με την επωνυμία ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2016 ''

Τη Παρασκευή 4/11 οι Χατζηγεωργιου Νίκος και Μπουχαλακης Ανδρέας έπαιξαν μαζί στον τελικό του κυπέλλου '' ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2016 '' στην κατηγορία Παμπαιδων (έως 13 ετων) με νικητή και κυπέλλουχο τον Χατζηγεωργιου.
  Το Σάββατο 5/11 οι ξιφομαχοι της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ συμμετείχαν στο κύπελλο ανδρών '' ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2016 '' (112 συμμετοχές)με πολύ καλά πλασαρισματα απ όλους τους Μεσσαριτες ξιφομαχους.
  Συγκεκριμένα :Φουστανακης Στέλιος 14ος Γρηγοριαδης Παύλος 57ος, Μαλλιαρακης Γιώργος 66ος, Χατζηγεωργιου Νίκος 75ος,  Μπουχαλακης Ανδρέας 96ος. Οι αγώνες ήταν επίσημοι και βαθμολογουμενοι σε όλες τις κατηγορίες.
  Την ίδια μέρα στο Mondlin της Αυστρίας αγωνίστηκε και η Πεδιαδιτακη Μαρινελα στο ευρωπαϊκό κύπελλο Νεανιδων εως 17 ετων με την 14 χρονη μεσσαριτισα να αποκλείεται με μια νίκη και 4 ήττες κατάλαμβανοντας τελικά την 160η θέση
ανάμεσα σε 197 αθλήτριες σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά και αποκομιζοντας μεγάλη εμπειρία για τα επόμενα τρία χρόνια που θα είναι ακόμα σ αυτήν τη κατηγορία.
    Τη Κυριακή 6/11 διεξηχθει το Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών στη Θεσσαλονίκη για το  ΛΕΥΚΌΣ ΠΎΡΓΟΣ 2016 και η μοναδική εκπρόσωπος της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας Σταματακη Ειρήνη με 2 νίκες στις πρώτο γύρο πέρασε στα  νοκ άουτ
όπου αντιμετωπισε την Βαρβερη, χάνοντας τη πρόκριση στις 32, κατετάγη στην 56η θέση ανάμεσα σε 82 αθλήτριες. 

Το Δ. Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας οφείλει να συγχαρει δημόσια τους αθλητές και τον προπονητή του σωματείου που έλαβαν μέρος στις παραπάνω διοργανώσεις και τους γονείς τους που για μια ακόμα φορά ήταν αρωγοι σ αυτήν την αποστολή.

 

mesaralive.gr  10 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ