Ένας «παράδεισος» που περιμένει παρεμβάσεις

mesaralive.gr  06 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ένας «παράδεισος» που περιμένει παρεμβάσεις

Η αλήθεια είναι πως στη Μεσαρά, υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη, σε βουνό και θάλασσα που μπορεί κανείς να επισκεφθεί και να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης.

Ωστόσο η Λίμνη του Βοτόμου στο Ζαρό, ξεχωρίζει  αφού ο θεός την έχει «προικίσει» με περισσή ομορφιά! Το γνωρίζουν όλοι όσοι την έχουν επισκεφθεί! Ωστόσο οι εικόνες που αποθανάτισε αναγνώστης μας πριν λίγες ημέρες που την επισκέφθηκε, είναι απογοητευτικές. Και αυτό γιατί ένας επίγειος παράδεισος όπως η Λίμνη του Ζαρού, περιμένει που και που και το ανθρώπινο χέρι για να διατηρήσει την ομορφιά του και τον πλούσιο αέρα της φιλοξενίας…

Ο αναγνώστης μας, εντόπισε σημεία τα οποία μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για τον επισκέπτη, όπως το παγκάκι που εύκολα θα μπορούσε να αποκατασταθεί, αλλά και η εξέδρα η οποία έχει  γίνει λίαν επικίνδυνη σε περίπτωση που ανέβει επάνω κάποιος ενήλικάς ή παιδί. Καλό θα είναι λοιπόν οι αρμόδιοι να σπεύσουν και να αποκαταστήσουν τις όποιες ζημιές υπάρχουν στην πανέμορφη Λίμνη του Ζαρού!!! Σίγουρα αξίζει την φροντίδα μας αφού προσφέρει  απλόχερα τόση γαλήνη, ηρεμία και ομορφιά σε κάθε επισκέπτη!

 

mesaralive.gr  06 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα