Έτοιμη για το 5ο FAISTOS CUP η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

mesaralive.gr  11 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Έτοιμη για το 5ο FAISTOS CUP η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 4ου FAISTOS CUP με την συμμετοχή 111 αθλητών, από Ελλάδα και Κύπρο, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ δηλώνει έτοιμη για την διοργάνωση του 5ου FAISTOS CUP και παράλληλα των Περιφερειακών - Αναπτυξιακών αγώνων Κρήτης και νησιών, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών.

Μια αθλητική διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός προσελκύοντας το ενδιαφέρον αθλητών από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Οι αγώνες περιλάμβαναν Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών- Γυναικών από 13 χρονών και άνω ,και Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων –Νεανίδων από 8 έως 17 ετών. 

Όσο αφορά τους Περιφερειακούς Αγώνες θα συμμετάσχουν ξιφομάχοι από 8 έως 13 χρόνων  και οι αγώνες αφορούν και τα  3 όπλα (Ξίφος Μονομαχίας - Ξίφος Ασκήσεως και Σπάθη). 

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και τη στήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προέδρων – Κριτών Οπλομαχίας(ΠΑ.ΣΥ.Π.Κ.Ο).Οι επίσημοι αγώνες, με το κρύος και την αξιοπιστία της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ,προσελκύουν κάθε χρόνο 
περισσότερους αθλητές.

Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει και να γνωρίσει από κοντά ,το μοναδικά συναρπαστικό άθλημα της ξιφασκίας που είχε φέρει τόσες διακρίσεις στους Μεσσαράς αθλητές, με ποιο πρόσφατη την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κυπέλλου του αθλητή μας Τσακιράκη Θοδωρή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς.

 

mesaralive.gr  11 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ