“Ευχαριστώ” από Αναγέννηση σε Πυργιώτισσα και “μπράβο” στη διαιτησία

prismanews.gr  13 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
“Ευχαριστώ” από Αναγέννηση σε Πυργιώτισσα και “μπράβο” στη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Αναγέννησης Δυτικών Προαστίων μετά την ήττα που γνώρισε με σκορ 2-1 από την Πυργιώτισσα στο Τυμπάκι.

Η ομάδα της Αναγέννησης θέλησε να ευχαριστήσει την Πυργιώτισσα από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τους φιλάθλους του σωματείου για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαν, επιφυλάσσοντας να ανταποδώσουν την νέα σεζόν εφόσον βρίσκονται στην ίδια κατηγορία, ενώ παράλληλα έδωσαν συγχαρητήρια στην διαιτησία του κ. Καρατζά και των βοηθών του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους της Πυργιώτισσας γιατί παρόλο την κρισιμότητα του αγώνα η συμπεριφορά και η φιλοξενία τους ήταν άψογη. Χωρίς την παραμικρή φασαρία και με ατμόσφαιρα φιλική είτε εντός αγωνιστικού χώρου είτε εκτός. Τους υποσχόμαστε ότι του χρόνου αν βρισκόμαστε στην ίδια κατηγορία, τους επιφυλάσσουμε μία καλύτερη ακόμα φιλοξενία. Επίσης επειδή πρέπει να λέγονται τα σωστά ακόμα και στις ήττες, δίνουμε πάρα πολλά συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο γιατί τέτοιες διαιτησίες δεν αφήνουν κανένα να τους αμφισβητήσει". 

 

prismanews.gr  13 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα