Festos Beach Volley - Kalamaki 2017

mesaralive.gr  20 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Festos Beach Volley - Kalamaki 2017

Φωτο:uisp.it

Την διενέργεια του Festos Beach Volley - Kalamaki 2017, αποφάσισε χθες βράδυ κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν ψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Σπινθάκης.

Το θέμα έφερε ως έκτακτο και επείγον στο ΔΣ Φαιστού ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ξηρουδάκης. Ο κ. Ξηρουδάκης, ενημέρωσε το σώμα για την επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ)  και πρότεινε "αλλαγή έδρας της διοργάνωσης Master Beach Volley στο Καλαμάκι του Δήμου Φαιστού".

Στην επιστολή της ΕΟΠΕ αναφέρεται:

«Αγαπητέ κύριε Ξηρουδάκη,

Σε συνέχεια της συνομιλίας μας, και με βάση τα όσα αναφέρονται στην πρόσφατη επιστολή του κ. Κοκοτσάκη, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε από πλευράς Δήμου σχετικά με την διαμορφούμενη κατάσταση. Καθώς η διαδικασία βρισκόταν στην συζήτηση των όρων για την υπογραφή του συμφωνητικού, θα θέλαμε να μας επιβεβαιώσετε εάν ο Δήμος προτίθεται να αναλάβει την κάλυψη των σχετικών εξόδων όπως προβλέπονται από τους όρους συνδιοργάνωσης (φιλοξενίες, εγκαταστάσεις, κλπ), και άρα και την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όπως έχουμε την τελική σας απάντηση έως Τετάρτη 19/4/2017 προκειμένου, σε περίπτωση απόσυρσης των Ματάλων, να προλάβουμε να εντάξουμε άλλο τουρνουά στο καλεντάρι μας. Με την ευκαιρία σας μεταφέρω την εκτίμηση της διοίκησης για την ιστορία του θεσμού του τουρνουά των Ματάλων, τον οποίον και θέλουμε να προστατεύσουμε, και θα βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας για μελλοντική συνεργασία, εάν εφέτος δεν καταστεί τελικά δυνατή η συνεργασία μας. Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας την ερχόμενη εβδομάδα. Με εκτίμηση, Αλέκος Παρασκευόπουλος Συντονιστής B/V ΕΟΠΕ».

 

Στο Καλαμάκι

Στην συνέχεια ο κ. Ξηρουδάκης  εισηγήθηκε το παρακάτω θέμα:

« ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ MASTER BEACH VOLLEY ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ».

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

 Εκτιμούμε ότι η επιτυχία της αθλητικής διοργάνωσης MASTER BEACH VOLLEY των προηγουμένων ετών έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για όλους μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε με ιδιαίτερη προσοχή στις προσδοκίες των αθλητών beach volley αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών του δήμου μας κατά τις ήμερες διεξαγωγής του τουρνουά. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει ήδη συσταθεί οργανωτική επιτροπή του τουρνουά υπό την αιγίδα του δήμου ΦΑΙΣΤΟΥ στην ποια συμμετέχουν εκπρόσωποι του δήμου ΦΑΙΣΤΟΥ , εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων , φορέων και επαγγελματιών της τοπικής κοινωνίας και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΛΛΕΥ (Ε.Ο.Π.Ε.) και τον οργανωτικό μας υπεύθυνο και τοπικό συντονιστή του τουρνουά μας κ. ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος του αθλήματος και της κοινωνίας μας . Σας ενημερώνω επίσης ότι οποιεσδήποτε προσπάθειες κατέβαλα τώρα και 2,5 μήνες προκειμένου ο πολιτιστικός σύλλογος ΠΙΤΣΙΔΙΩΝ - ΜΑΤΑΛΛΩΝ να συνεργαστεί μαζί μας κατέληξαν στο κενό με υπαιτιότητα του συλλόγου αφού ακόμα και στην τελευταία προσπάθεια μου συνεννόησης και επικοινωνίας που είχαμε δεν προσήλθαν . Κατόπιν τούτου και λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας που έχουμε έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/4 να απαντήσουμε οριστικά στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αν θα φιλοξενήσουμε την φετινή διοργάνωση προτείνω για εφέτος η διοργάνωση με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά να μεταφερθεί στον παραλιακό οικισμό του ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ με την ονομασία FESTOS BEACH VOLLEY - KALAMAKI 2017 . Tην πρόταση αυτή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι την στηρίζουν οι τοπικοί φορείς των κοινοτήτων ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ και ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ καθώς και ο οργανωτικός υπεύθυνος της ομοσπονδίας κ. Κοκοτσάκης Βασίλης ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει για την επιτυχία της αθλητικής διοργάνωσης FΕSTOS BEACH VOLLEY - KALAMAKI 2017 . Επειδή υπάρχει αρκετή παραφιλολογία και παραπληροφόρηση για το θέμα της διοργάνωσης ΜΑΤΑΛΛΑ MASTER MASTER BEACH VOLLEY είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση . Με εκτίμηση Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΗΡΟΥΔΑΚΗΣ».

 

mesaralive.gr  20 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ