ΓΑΣΜ - Γ.Σ. Πετρούπολης την Κυριακή στις 16:00

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  18 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΑΣΜ - Γ.Σ. Πετρούπολης την Κυριακή στις 16:00

Μεγάλο ντέρμπι δεύτερης θέσης δίνουν την Κυριακή τα κορίτσια του ΓΑΣΜ στο κλειστό γυμνασήριο Δήμου Φαιστού στις Μοίρες

Την παραμονή στη δεύτερη θέση διεκδικούν τα κορίτσια του ΓΑΣΜ αύριο Κυριακή στις 16:00 στο κλειστό γυμνασήριο Δήμου Φαιστού στις Μοίρες με την Πετρούπολη.

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Ιωάννου είναι ισόβαθμες μαζί με την προσεχή αντίπαλό τους την οποία θέλουν να αφήσουν πίσω τους στη βαθμολογία, και να έρθουν πιο κοντά στα μπαράζ που οδηγούν στην Α1.

Ιωάννου: Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό... 

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι μίλησαν στο Mesaralive.gr ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Ιωάννου, και η αρχηγός Κατερίνα Ποδαρά

Αναλυτικά ο κ. Ιωάννου ανέρεφε:

Πρόκειται για ένα ακομα ματς το οποίο θα δώσει απλά ένα πλεονέκτημα βαθμολογικό στον νικητή....

Η συνέχεια για όλους είναι πολύ δύσκολη και ο δεύτερος που θα πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ στον δρόμο για την Α1 θα είναι αυτός που θα αντέξει ως το τέλος. 

Σε ότι αφορά την ομάδα μας, είμαστε έτοιμοι, ξεπερνάμε τα προβλήματα κ περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για την διατήρηση του αήττητου στην έδρα μας, και την επίτευξη άλλης μιας νίκης. 

Προχωράμε, κοιτάζουμε την δουλειά μας και ματς με ματς κυνηγάμε τον στόχο μας.

 

Ποδαρά: Στόχος μας η νίκη!!

Αναλυτικά η αρχηγός του ΓΑΣΜ δήλωσε:

Γνωρίζουμε ότι το ματς της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο που διεκδικεί μαζί με εμάς την 2η θέση ! Θα βάλουμε τα δυνατά μας και ευελπιστούμε ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας θα επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε , που δεν είναι άλλο από την νίκη !

 

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  18 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ