ΓΑΣΜ Μεσαράς - Γ.Σ.K. Ηρακλής  σήμερα στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ. Φαιστού

mesaralive.gr  05 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΑΣΜ Μεσαράς - Γ.Σ.K. Ηρακλής  σήμερα στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ. Φαιστού

Τον αήττητο μέχρι στιγμής... και πρωτοπόρο στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου υποομίλου της Α2 Γυναικών Βόλεϊ Γ.Σ.Κ. Ηρακλή θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 16:00΄΄ στο κλειστό Δήμου Φαιστού στις Μοίρες ο ΓΑΣ Μεσαράς, έχοντας στόχο να κάνει την υπέρβαση και να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα.

Σίγουρα πρόκειται για ένα πάρα πολύ ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος θα μπορούσε να σταθεί άνετα στην Α1 κατηγορία και δικαίως θεωρείται το φαβορί για το πρωτάθλημα.
Παρά το γεγονός αυτό, η φετινή ομάδα του ΓΑΣ Μεσαράς έχει αποδείξει ότι έχει δυνατότητες, ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστικός και γιατί όχι να πάρει μια τεράστια νίκη – επιστροφή στις επιτυχίες, η οποία θα τον βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Για να ενισχυθούν οι πιθανότητες νίκης του ΓΑΣ Μεσαράς, η ομάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την στήριξη των φιλάθλων ολόκληρης της Μεσαράς.
Ας του δώσουμε όλοι την ώθηση… όπως άλλωστε κάνουμε κάθε φορά που η Μεσαρίτικη ομάδα αγωνίζεται στο κλειστό Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, ας τον στηρίξουμε και πάλι, ώστε να μπορέσει να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου.
Όλοι Μαζί μπορούμε…

 

mesaralive.gr  05 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα