Γιορτή νερού 2017 «Στα μονοπάτια του νερού» στο Ζαρό

mesaralive.gr  27 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γιορτή νερού 2017 «Στα μονοπάτια του νερού» στο Ζαρό

Επιστρέφει για να μας δροσίσει μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες του Καλοκαιριού, η «Γιορτή νερού 2017 «Στα μονοπάτια του νερού» που θα διοργανωθεί τον Αύγουστο στο Ζαρό.

Με διήμερες εκδηλώσεις στη Λίμνη του Ζαρού το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Αυγούστου οι διοργανωτές Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος και Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρού, προσκαλούν τον κόσμο σε  ένα διήμερο άκρως δροσιστικό!

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 19 Αυγούστου με το κυνήγι θησαυρού με θέμα το νερό! Επίσης ο επισκέπτης θα μπορεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό ψαρέματος με καλάμι, ενώ τα παιδιά θα συμμετέχουν σε παιχνίδια με θέμα το νερό!. Επίσης θα υπάρχει διαγωνισμός – ζωντανό ποδοσφαιράκι, ενώ στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το νερό από τον κ. Λιναρδάκη Στέλιο κλινικό διαιτολόγο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Και η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, η Κυριακή 20 Αυγούστου αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα αφού θα περιέχει διαγωνισμό ψαροντούφεκου, παιχνίδια για τα παιδιά με θέμα το νερό, διαγωνισμό – ζωντανό ποδσοσφαιράκι. Οι εκδηλώσεις που συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Κρήτης και τον ΤΟΕΒ Ζαρού θα κλείσουν με τις απονομές. Μεγάλος χορηγός είναι το νερό Ζαρός και υποστηρικτές ο Δήμος Φαιστού και οι Φορείς του Ζαρού!

 

mesaralive.gr  27 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ