Η ΕΠΟ διέγραψε τον ΟΦΗ 94 και την Α.Ε.Καμηλαρίου

  18 August, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η ΕΠΟ διέγραψε τον ΟΦΗ 94 και την Α.Ε.Καμηλαρίου

Με αιτιολογία την παραβίαση του καταστατικού –και κατά συνέπεια του αυτοδιοίκητου- η ΕΠΟ ανακοίνωσε την διαγραφή από μέληδύο σωματείων της ΕΠΣ Ηρακλείου, που προσέφυγαν κατά των επερχόμενων εκλογών.

Την άμεση διαγραφή των ΟΦΗ 94 και ΑΕ Καμηλαρίου, τον σωματείων, δηλαδή που προσέφυγαν κατά των εκλογών της ΕΠΟ, με εκπροσώπους τους Νίκο Τζώρτζογλου και Γιώργο Βοζηκάκη αποφάσισε η ΕΠΟ. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η προσφυγή αποτελεί παραβίαση του καταστατικού και συνεπώς του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δίνεται χρονικό περιθώριο για αναίρεση της προσφυγης. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 
«Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία εκπροσώπων της F.I.F.A. και της U.E.F.A., λαμβάνοντας υπόψη την παραβίαση του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και ιδίως των άρθρων 10.4, 13.1α,13.1ζ,13.1ιδ, 13.2, 62 και 63,η οποία έλαβε χώρα με την προσφυγή σε ένδικο μέσο, άλλο πλην του προβλεπομένου από το καταστατικό της Διαιτητικού Δικαστηρίου, και η οποία συνιστά παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και θέτει σε σοβαρότατο κίνδυνο την επαναφορά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε εύρρυθμη διοικητική κατάσταση και ομαλή αθλητική λειτουργία, αποφασίζει -δυνάμει των άρθρων 14 και 37 του καταστατικού της Ε.Π.Ο.- την αναστολή ιδιότητας μέλους των συλλόγων "ΟΦΗ 94" και "Α.Ε. Καμηλαρίου", καθώς και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (Ε.Π.Σ. Ηρακλείου) κ. Βοζηκάκη Γεωργίου. Η απόφαση αυτή έχει άμεση ισχύ. 

Η αναστολή αίρεται αυτοδικαίως, εφόσον οι παραπάνω παραιτηθούν από το παραπάνω αντίθετο με τα καταστατικά της Ε.Π.Ο., της F.I.F.A. και της U.E.F.A. διάβημά τους, ως την Παρασκευή 18.08.2017 και ώρα 09.00».

 

sport-fm.gr

 

  18 August, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ