Η «καρδιά» της Ξιφασκίας χτυπά στις 23,24 και 25 Ιουνίου στη Μεσαρά!

mesaralive.gr  20 June, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η «καρδιά» της Ξιφασκίας χτυπά στις 23,24 και 25 Ιουνίου στη Μεσαρά!

Παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λάμπρου Καμπουράκη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Ξηρουδάκη, του Προέδρου της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς κ. Μιχάλη Σφακιανάκη και του Προπονητή της ΑΛΜ κ. Δημήτρη Φουστανάκη, παραχωρήθηκε χθες το πρωί στο Δήμο Φαιστού, συνέντευξη τύπου για την μεγάλη διοργάνωση της Ξιφασκίας στη Μεσαρά!

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 23,24 και 25 Ιουνίου η «καρδιά» της Ξιφασκίας, θα χτυπά δυνατά στη Μεσαρά και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών όπου θα διεξαχθεί το 6ο Faistos Cup με   αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα!

Σε δηλώσεις του στο mesaralive.gr ο Πρόεδρος της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς κ. Μιχάλης Σφακιανάκης δήλωσε

«Το Σωματείο μας στα οχτώ χρόνια ζωής του, έχει καταφέρει να καθιερωθεί το άθλημα της Ξιφασκίας φέρνοντας μεγάλες επιτυχίες στον τόπο μας με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά που οι αθλητές μας κατάφεραν να πάρουν τους τίτλους του πρωταθλητή Ελλάδας στους Παμπαίδες στο ΕΠΕ, της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στις Πανκορασίδες στο Φλερέ, και του Κυπελλούχου Ελλάδας στους νέους στο ΕΠΕ. Εκτός όμως από τις αγωνιστικές  του επιτυχίες το σωματείο μας έχει διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία 5 κύπελλα με την ονομασία Faistos Cup και σήμερα μιλάμε για το έκτο . Ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο που βρίσκετε όμως μακριά από το κέντρο της χώρας και ως εκ τούτου είναι δύσκολο κάποιος να έρθει σε αγώνες ειδικά μη βαθμολογούμενους όπως το 6ο Faistos Cup Αυτό όμως δίνει μεγαλύτερη αξία στις συμμετοχές που έχουμε για το Σαββατοκύριακο . Το Faistos Cup είναι ένας αγώνας που μπορεί και διοργανώνει το σωματείο μας βρίσκει όμως αρωγούς στην συνδιοργάνωση την Περιφέρεια  Κρήτης και την ευχαριστούμε για αυτό όπως και το Δήμο  Φαιστού για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Μοιρών για την διεξαγωγή των αγώνων.». Ο κ. Σφακιανάκης ευχαρίστησε τους χορηγούς των αγώνων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς «Καπετάν Μιχάλης Κόρακας» και στηρίζουν την μεγάλη αυτή διοργάνωση. Μάλιστα τελειώνοντας προσθέτει ότι «στόχος του σωματείου είναι από την επόμενη χρόνια να φέρει ένα βαθμολογούμενο αγώνα στην  Μεσαρά , και γιατί όχι το Πρωτάθλημα» .

 

mesaralive.gr  20 June, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα