Ήττα για τη Γαλιά 2-1 από τον Π.Α.Ο.Κρουσώνα

mesaralive.gr  29 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ήττα για τη Γαλιά 2-1 από τον Π.Α.Ο.Κρουσώνα

Εκτός έδρας ήττα γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Κρουσώνα η Δόξα Γαλιάς με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες και όχι πολλές αξιόλογες φάσεις, με εξαίρεση μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους  με τον Ποτηράκη κι άλλη μία για τους γηπεδούχους με τον Σέχου.
Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 50΄ κατάφερε να φτάσει στο γκολ, με τον Σούρσο να σημειώνει το 1-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Κρουσώνα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του μετά από ανατροπή του Σέχου, όμως ο Φουκαράκης δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Χωματά. 
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Φουκαράκη να «σημαδεύει» το δοκάρι, για να έρθει η απάντηση της Δόξα Γαλιάς στο 63΄, με τον Γιαλυτάκη να ισοφαρίζει με μακρινό σουτ το σκορ σε 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου στο 83΄ με τον Στο 83ο λεπτό η Δόξα Γαλιάς απείλησε εκ νέου με τον Αντωνάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Σέχου να στέλνει ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ τη μπάλα στο δοκάρι, για να έρθει λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο ίδιος παίχτης να διαμορφώσει με σουτ το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Χαλκιαδάκης, Κοκολοδημητράκης(82′ Γωνιανάκης), Μακρυμανωλάκης, Παλιάρο, Καρπούζης, Σέχου, Πρικάκης, Φουκαράκης(90′ Σουλτάτος), Δρακογιαννάκης(70′ Μεταξάκης), Σούρσος

Δόξα Γαλιάς: Χωματάς, Χαλκιαδάκης, Θαμνόπουλος,Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Σπάρος(90′ Μακρυδάκης), Μόντι, Γιαλιτάκης, Αντωνάκης, Ποτηράκης, Παγκαλάκης(68′ Λαμπόντι)

 

mesaralive.gr  29 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ