Ιπποκράτης Σκαντζάκης: «Χίλια Ευχαριστώ!!!»

Ιπποκράτης Σκαντζάκης  13 September, 2016 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Ιπποκράτης Σκαντζάκης: «Χίλια Ευχαριστώ!!!»

Το δικό του ευχαριστώ στο Μανώλη Στεφανουδάκη και σε όλους αυτούς που στήριξαν την πορεία για την «κορυφή του κόσμου» απευθύνει ο Προπονητής του από το Τυμπάκι Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Το mesaralive.gr σε προηγούμενη ανάρτησή του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αναφέρθηκε στον Ιπποκράτη Σκαντζάκη και στον τρόπο που γιορτάστηκε στο Τυμπάκι το Χρυσό του Μανώλη Στεφανουδάκη.
Στην δήλωσή του ο Ιπποκράτης αναφέρει

«Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν ξεκίνησα να προπονώ το Μανώλη Στεφανουδάκη, με ήδη αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. 6 χρόνια προσπάθειας, αγωνίας, άγχους, μα και επιτυχιών. Κάθε αγώνας ήταν και μια έκπληξη. Κάθε ρίψη και μια επιτυχία. Χαρά και ικανοποίηση και για τους 3 προπονητές του, εμένα, τον Γιώργο Βαρβεράκη και τον Ιάκωβο Ιωαννίδη. Και πλέον ο Μανώλης βρίσκεται στο υψηλότερο βάθρο του κόσμου ως χρυσός παρολυμπιονίκης. Μόνο χαρά, ικανοποίηση και ευτυχία μπορώ να νιώθω μιας και ο Μανώλης εκτός από αθλητής μου είναι και φίλος μου! Χίλια ευχαριστώ λοιπόν του οφείλω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα που κάθε φορά -με αποκορύφωμα τώρα- μου χαρίζει! Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που πίστεψαν σ΄ εμάς και μας εμπιστεύτηκαν στηρίζοντάς μας. Τους χορηγούς μας, ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ».

 

Ιπποκράτης Σκαντζάκης  13 September, 2016 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα