Ισόπαλο 1-1 το Μεσαρίτικο ντέρμπι ΑΟ Τυμπακίου – Γόρτυνα

mesaralive.gr  30 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ισόπαλο 1-1 το Μεσαρίτικο ντέρμπι ΑΟ Τυμπακίου – Γόρτυνα

Φώτο: Mesaralive.gr

Ύστερα από ένα σχετικά καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Τυμπακίου, οι ομάδες του ΑΟΤ και της Γόρτυνας ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 32η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, χάνοντας την  πρώτη καλή ευκαιρία στο 6΄, με τον Καουκάκη να κάνει σουτ από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ, για να έρθει το 12΄ όπου ο ίδιος παίχτης με πλασέ πέτυχε το 0-1.
Στο 15΄ το σουτ του Μπέη πέρασε άουτ, ενώ στο 18΄οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία  όταν ο Νικηταράς βγήκε απέναντι από τον Χαραλαμπάκη αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Δυο λεπτά αργότερα σουτ του Καουκάκη για τους φιλοξενούμενους έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 50΄ όπου ο ίδιος παίχτης επιχείρησε σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Κωνσταντουλάκης, για να έρθει το 51’ όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με την προσπάθεια και πάλι του Καουκάκη να καταλήγει αυτή την φορά στο δοκάρι.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 77΄ ο Τριάντης για τους γηπεδούχους βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ψύχραιμο τελείωμα, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρλαμπάκη, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ σε 1-1.
Από εκεί και μετά,  μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, ωστόσο οι όποιες προσπάθειές τους δεν καρποφόρησαν και έτσι το 1-1 έμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωσταντουλάκης, Ντόκο, Χριστοδουλάκης Γ.,Φλορένζ, Κουρουθιανάκης(65’ λ.τ. Μαρακομιχελάκης), Αναγωνστάκης, Τριάντης, Ναβροζίδης(45’ Χριστοδουλάκης Γ.), Κοροένε, Πολυχρονάκης, Νικηταράς(70’ Μαραγκάκης)

Γόρτυς: Χαραλαμπάκης, Ξαγοραράκης, Σταυρακάκης, Κορδονούρης, Χουδετσανάκης, Κοκολάκης, Φανουράκης, Μπέης(63’ Μερκουλίδης), Καουκάκης, Μιαούλης(49’ λ.τ. Μικέλ), Μάλο(53’ Κωνσταντινονανωλάκης).

 

mesaralive.gr  30 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ