Ξεκινάει σήμερα στο Τυμπάκι το κύπελλο Μάχης Κρήτης

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  13 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ξεκινάει σήμερα στο Τυμπάκι το κύπελλο Μάχης Κρήτης

Ξεκινάει σήμερα το Κύπελο Μάχης Κρήτης στο Τυμπάκι με τη συμμετοχή των μικτών ομάδων Νέων της Κρήτης

Όλα έίναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου της Κρήτης που ξεκινάει σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Τυμπακίου

Το γήπεδο Τυμπακίου είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες του 33ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης. Οι άνθρωποι του σωματείου του ΑΟΤ έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες το τελευταίο διάστημα ώστε οι εγκαταστάσεις να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες ενόψει μιας από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που έχουν γίνει στο Τυμπάκι, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στο γήπεδο Τυμπακίου και αντιπροσωπία της ΕΠΣΗ ώστε επιθεωρήσει το γήπεδο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ όρισε τους διαιτητές και βοηθούς που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του 33ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Ώρα έναρξης 15:30
ΕΠΣ Ηρακλείου – ΕΠΣ Χανίων: Κρασαγάκης, Σπινάκης, Δασκαλάκης Ι.

Ώρα έναρξης 17:30
ΕΠΣ Λασιθίου – ΕΠΣ Ρεθύμνου: Σπινάκης, Κρασαγάκης, Δασκαλάκης Ι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ - ΤΕΛΙΚΟΙ

Ώρα έναρξης 10:00
Μικρός τελικός: Κουράκης, Φουκάκης, Μαυραντωνάκης Α.

Ώρα έναρξης 12:00
Μεγάλος τελικός: Φουκάκης, Κουράκης, Μαυραντωνάκης Α.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ διοργανώθηκε την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου ενόψει του 33ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης, το οποίο διοργανώνεται στις 13-14 Μαϊου στο γήπεδο Τυμπακίου και αποτελεί ένα αθλητικό-πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή της Μεσαράς.

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης, καθώς η Περιφέρεια είναι συνδιοργανώτρια του τουρνουά και εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ο πρόεδρος Γεώργιος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και τα μέλη Βαγγέλης Παπαγγελής και Θεόφιλος Ασλάνης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες έκαναν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο για να δώσει το παρών, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, προκειμένου να θαυμάσει την ελίτ του κρητικού ποδοσφαίρου και ανάμεσα στα ταλέντα βρίσκονται και οι δευτεραθλητές Ελλάδας, τα παιδιά της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ.

Στάθηκαν επίσης στην σημασία του τουρνουά, καθώς για 33η χρονιά οι Ενώσεις του νησιού θα τιμήσουν τους πεσόντες του 1941, όπως παράλληλα το κρητικό ποδόσφαιρο θα στείλει για άλλη μια χρονιά μήνυμα συγκρητισμού και αδελφοσύνης.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κουτεντάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σταύρο Αρναουτάκη και το Νίκο Συριγωνάκη για την πολύτιμη στήριξη και συνδιοργάνωση, όπως και τις MINOAN LINES που είναι ο Μέγας Χορηγός του τουρνουά. Επίσης, χορηγοί της διοργάνωσης είναι: Λογιστικό γραφείο Κουτεντάκης, CASH AND CARRY Στεφανουδάκης και Πρατήριο Καυσίμων Λαμπράκης.

Το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί το επίσημο δείπνο με ζωντανή κρητική μουσική στο κέντρο «Πέλαγος» στον Κόκκινο Πύργο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν ο διευθύνων σύμβουλος των MINOAN LINES Αντώνης Μανιαδάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ΑΕ Μοιρών Αντώνης Τζαγκαράκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Σπύρος Δρετάκης και το σωματείο του ΑΟ Τυμπακίου για την στήριξη στην διοργάνωση.

 

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  13 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα