Ξεκίνησαν οι βουτιές του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  09 July, 2015 ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησαν οι βουτιές του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ξεκίνησαν χθες Τετάρτη 8 Ιουλίου οι πρώτες βουτιές στην πισίνα του Dream Fun Park στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης που και φέτος πραγματοποιείται από το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr η πισίνα παρέχεται δωρεάν στον δραστήριο Σύλλογο, ενώ την υλοποίηση του προγράμματος έχει αναλάβει για ακόμα μια χρονιά ο π. Νικόλαος Τζαγκαράκης.

Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί τα πρώτα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είχαν την δυνατότητα να ξεκινήσουν την θεραπευτική κολύμβηση, ενώ στόχος του Συλλόγου είναι να υπάρξει ενημέρωση σε όλα τα μέλη του και τους συμμετέχοντες στα προγράμματα που υλοποιεί.

Γι΄ αυτό το λόγο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο υπεύθυνος της Θεραπευτικής Κολύμβησης βρίσκεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 στο χώρο του Dream Fun Park, τόσο για την υλοποίηση του προγράμματος όσο και για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων και τον προγραμματισμό των ωρών.

 

mesaralive.gr  09 July, 2015 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα