Ξενώνες  «Βιργινία Μανασάκη» στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη

  02 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ξενώνες  «Βιργινία Μανασάκη» στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη

Η υλοποίηση των Ξενώνων του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη, αποτελεί ένα όραμα των μελών του Συλλόγου και του Προέδρου του Μανώλη Στεφανουδάκη, το οποίο υποστήριξε η αείμνηστη Βιργινία Μανασάκη! Η Βιργινία στεκόταν πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που έκανε ο Σύλλογος και τα μέλη του αυτό δεν το ξεχνούν.

Έτσι σε σχετικό ευχαριστήριο μετά την υπογραφή της χρηματοδότησης 280.000 ευρώ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση «Σήμερα υλοποιήθηκε ένα ακόμα μεγάλο όραμα για το σύλλογο μας. Συναισθήματα συγκίνησης, αισιοδοξίας και περηφάνιας είναι όσα θέλουμε να μοιραστούμε. Τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αρωγή των ανθρώπων που από κάθε θέση είναι δίπλα μας.

Το ευχαριστώ για τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης είναι λίγο. Η κατασκευή των ξενώνων, που θα υλοποιηθεί με τα χρήματα που εγκρίθηκαν, είναι ένα έργο σημαντικό, ένα έργο ορόσημο για τα μέλη του συλλόγου μας καθώς και για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Δεσμευτήκαμε ότι οι ξενώνες θα φέρουν το όνομα της Βιργινίας Μανασάκη, ως την ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της προς το σύλλογο. Με όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μας , θέλουμε σήμερα να μοιραστούμε την χαρά μας που ένας ακόμα στόχος μας επετεύχθη!».

 

  02 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα