Κάλεσμα από το Σύλλογο Γονέων Πετροκεφαλίου!!!!

mesaralive.gr  22 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κάλεσμα από το Σύλλογο Γονέων Πετροκεφαλίου!!!!

Όμορφες χειροποίητες λαμπάδες, δημιούργησε το νεοσύστατο Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πετροκεφαλίου με στόχο να ενισχύσει το Σχολείο.

Οι Πασχαλινές Κατασκευές που δημιουργήθηκαν με όρεξη μεράκι και αστείρευτη δημιουργικότητα, θα διατεθούν   το Σάββατο 25 Μαρτίου πριν και μετά την παρέλαση στην κεντρική Πλατεία Πετροκεφαλίου. Στόχος του Συλλόγου να  στηρίξει το σχολείο και όπως λέει να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου αναφέρεται:

Ένας σύλλογος για να μπορεί να λειτουργεί πρέπει πρώτα από όλα, τα μέλη που απαρτίζουν το συμβούλιο να έχουν άριστη επικοινωνία, να υπάρχουν κοινοί στόχοι, κοινές ανησυχίες και όρεξη για δουλειά. Αυτό ακριβώς έχουμε καταφέρει στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε αναλάβει (μόλις 5 εβδομάδα) και τι πιο όμορφο να δουλεύεις με μοναδικό μέλημα σου, το καλό των παιδιών.. Έτσι λοιπόν στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το σχολείο μας καλύτερο, κατασκευάσαμε χειροποίητες λαμπάδες, με πολύ όρεξη και αγάπη, που θα διαθέσουμε προς πώληση στην κεντρική πλατεία Πετροκεφαλίου, και έδρα του σχολείου μας. Το  Σάββατο λοιπόν 25η Μαρτίου, την ημέρα της παρέλασης θα είμαστε εκεί από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι και καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας . Οι  τιμές κυμαίνονται από 4€ έως 10€ και οι λαμπάδες  απευθύνονται σε παιδιά αλλά και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, Έχουμε την στήριξη του διευθυντή του σχολείου, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου και του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Πετροκεφαλίου και θα θέλαμε να τους ευχαριστούμε γι αυτό.. Σας ευχαριστούμε πολύ που είσαστε δίπλα σε μας και σε κάθε νέα προσπάθεια βρίσκεστε αρωγοί. Ευχαριστούμε για την προβολή» αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων Πετροκεφαλίου!

 

mesaralive.gr  22 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα