Κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου

mesaralive.gr  14 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου

Ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 15/1/2017 και ώρα 14:00 στην ταβέρνα ''Θέα " στην Ροδιά που είναι σε ένα υπέροχο μέρος 14 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου με πανοραμική θέα την πόλη και το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών που παρευρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη!

Κατά την διάρκεια της κοπής της Πίτας του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου θα  γίνουν τρεις βόλτες με προορισμό την ταβέρνα ''Θέα " όπου θα γίνει η  κοπή της βασιλόπιτας . Μια βόλτα ασφάλτινη μια βόλτα χωμάτινη για αυτοκίνητα 4Χ4, μεγάλες και μεσαίες on-off μοτοσυκλέτες και μια σκληροπυρηνική για enduro και moto-cross μοτοσυκλέτες κοινό σημείο εκκίνησης όλων το Everest στην Μενελάου Παρλαμά 6 περιοχή Γιόφυρο . Ώρα συνάντησης όλων των μηχανοκίνητων 9:30 αναχώρηση αυστηρά 10:00 . «Βάλτε βενζίνη στην μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητό σας φορέστε το πλατύ χαμόγελό σας πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε στην βόλτα μας . Σας περιμένουμε ! ! ! 9:49 μ.μ.» αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

mesaralive.gr  14 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ