Kρήτη: Διαδοχικά τροχαία με τραυματισμούς

  15 August, 2023 ΑΡΘΡΑ
Kρήτη: Διαδοχικά τροχαία με τραυματισμούς

Δύο τροχαία σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (15/8) κινητοποιώντας πληρώματα του ΕΚΑΒ και πιο συγκεκριμένα το ένα έλαβε χώρα στο Ηράκλειο, ενώ το δεύτερο σημειώθηκε στην Κίσαμο.

Ειδικότερα, νωρίτερα σήμερα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα επί της Ανδρέα Παπανδρέου, όταν μία γυναίκα περίπου 55  ετών, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να «πέσει» αρχικά πάνω σε ένα δέντρο και ακολούθως να χτυπήσει σε τοιχίο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση πληρώματος του ΕΚΑΒ, καθώς και της πυροσβεστικής, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τελικά δεν χρειάστηκε να συνδράμει, καθώς η γυναίκα δεν εγκλωβίστηκε στο όχημα.

Την ίδια ώρα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, παρέλαβε την 55χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρει ελαφριά τραύματα και την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο το οποίο και εφημερεύει.

Λίγη ώρα αργότερα άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο από Κίσσαμο προς Μπάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες , τετράτροχο (γουρούνα), στην οποία επέβαιναν δύο τουρίστες εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Άμεσα εκλήθη το ΕΚΑΒ και αφού το πλήρωμα έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους τουρίστες, τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ευτυχώς, φέρουν ελαφριά τραύματα.

 

  15 August, 2023 ΑΡΘΡΑ