Με ακοντισμό κλείνει σήμερα η παρουσία του Μ. Στεφανουδάκη στο Ντουμπάι

mesaralive.gr  27 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Με ακοντισμό κλείνει σήμερα η παρουσία του Μ. Στεφανουδάκη στο Ντουμπάι

Φωτο: mesaralive.gr

Πέφτει σήμερα η αυλαία της δεύτερης διοργάνωσης στο Ντουμπάι όπου συμμετέχει ο Μανώλης Στεφανουδάκης!

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ξεκίνημα στη φετινή αθλητική χρονιά, μετρώντας ήδη στο ενεργητικό του στους αγώνες στο Ντουμπάι, τρία χρυσά μετάλλια!!!

Δύο χρυσά μετάλλια σε σφαιροβολία και ακοντισμό  κατέκτησε στο 9th Fazza Para-Athletics Championships , ενώ το Σάββατο ημέρα της Εθνικής μας Επετείου, ανέβασε για άλλη μια φορά την Ελληνική Σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού, στα πλαίσια του Sharjah 7th International Open Athletics Meeting. Αγωνιζόμενος στη σφαιροβολία έκανε το τρία στα τρία χρυσά μετάλλια, και σήμερα ολοκληρώνει την παρουσία του σε αγώνες στο Ντουμπάι, με τον ακοντισμό όπου αγωνίζεται στις 15:00 ώρα Ντουμπάι !

Το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

O Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης, λίγο πριν φύγει για το Ντουμπάι ευχαρίστησε τους χορηγούς του, τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, και τα  μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες, καθώς και τον κόσμο που στον στηρίζει και του δίνει δύναμη και σε αυτό το αθλητικό ταξίδι με το οποίο μάλιστα ξεκινά η αθλητική χρονιά για τον ίδιο.

 

mesaralive.gr  27 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα