Με ανατροπή 1-2 ο ΑΟ Τυμπακίου τον ΕΓΟΗ στην Βαγιά

notosportnews.gr  02 May, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με ανατροπή 1-2 ο ΑΟ Τυμπακίου τον ΕΓΟΗ στην Βαγιά

Αν και αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά ο ΑΟ Τυμπακίου κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή και αποχωρήσει νικητής από το γήπεδο της Βαγιάς επικρατώντας με 1-2 του ΕΓΟΗ για την 36η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16΄ με τον Περισυνάκη να σημειώνει το 1-0, για να ακολουθήσουν καλές στιγμές με τους Αουγκλέντ και Κέσκο.
Από την άλλη πλευρά αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν σε κάποιο γκολ, με το ήδη διαμορφωμένο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 50΄ με τον Μαργκάκη να σημειώνει το 1-1, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Πολυχρονάκης να πετύχει την ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι και στα δύο αυτά γκολ, υπήρξε περίπτωση οφσάιντ.

ΕΓΟΗ: Κουγιουμτζάκης, Παρασύρης, Τσέρος, Κέσκος, Σκαλιδάκης, Αουγκλέντ, Κεφαλούκος, Περισυνάκης(55΄ Ανδρικάκης), Δρούζος, Σταυρακάκης, Γιακουμάκης

ΑΟ Τυμπακίου: Κωσταντουλάκης, Σαβοϊδάκης(40΄ Αναγνωστάκης), Πετρακάκης, Πολυχρονάκης, Χριστουδουλάκης Γ., Μαραγκάκης Α., Κουρουθιανάκης Ν., Φλορενς, Νικηταράς(60΄ Μαρακομιχελάκης Ν. – 75΄ λ.τ. Κορεόνε), Τριάντης, Χριστοδουλάκης Ι.

 

notosportnews.gr  02 May, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ