Μεγάλο διπλό για τον ΑΟΤ 0-1 τη Χερσόνησο

notosportnews.gr  22 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μεγάλο διπλό για τον ΑΟΤ 0-1 τη Χερσόνησο

Μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΑΟ Τυμπακίου επικρατώντας με 0-1 της Χερσονήσου για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Μετά το πέρας του πρώτου ημιώρου, ο ΑΟ Τυμπακίου ανέβασε απόδοση και στο 33΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Κουρουθιανάκης έκανε σέντρα και ο Νικηταράς με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η Χερσόνησος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο η άμυνα του ΑΟΤ λειτούργησε σωστά και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Πιο αξιόλογη ευκαιρία της Χερσονήσου ήταν αυτή με τον Χαλκιαδάκη ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κωνσταντουλάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, ενώ ο ΑΟΤ βρέθηκε πολύ κοντά στο 0-2, όταν ο Νικηταράς από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, με τον Χρήστου να αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά ο Κουρουθιανάκης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Χερσόνησος: Χρήστου, Καπατσίνας, Έλι, Καλεμάκης, Χαλκιαδάκης, Τσάλος, Χατζηνικολάκης, Μάριο, Καλομοίρης, Καπετανάκης, Καραγκιόζι.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Φλορένς, Κουρουθιανάκης, Στρακατούνας, Χριστοδουλάκης, Αναγνωστάκης, Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γ.(75′ Ολαογιέ Ν.), Μαρακομιχελάκης(60′ Ντόκο), Νικηταράς, Κοροένε(85′ Νιωλάκης)

 

notosportnews.gr  22 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα