Μεγάλοι νικητές οι Sherlock Holmes στο 5ο  Κυνήγι ΘησαΔΡΩν (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  13 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεγάλοι νικητές οι Sherlock Holmes στο 5ο  Κυνήγι ΘησαΔΡΩν (Φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ άλλο ένα Κυνήγι ΘησαΔΡΩν! Στην 5η διοργάνωση του Κυνηγιού, που φέτος «άλλαξε» χέρια και από την Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ που το καθιέρωσε, πέρασε στους περυσινούς νικητές Tsimpa 1, έλαβαν μέρος 17 ομάδες και 358 παίχτες!!!!

Διοργανωτής η Ομάδα Τσίμπα 1 που πήρα Άριστα  στην διοργάνωση! Νικητής, η Ομάδα Sherlock Holmes, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Ανεμαζωξάρηδες και στην Τρίτη θέση οι Veteranoi.

Οι Sherlock Holmes, είναι πλέον οι διοργανωτές της 6ης διοργάνωσης του Κυνηγιού το 2018, ενώ οι φετινοί διοργανωτές Tsimpa 1 σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο 5ο Κυνήγι ΘησαΔρών.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης( και τον εντεταλμένο σύμβουλο για τα πολιτιστικά Κο Φασουλάκη )τον Δήμο Μοιρών , την ομάδα Δρώ, τους ραδιοφωνικούς υποστηρικτές ( ράδιο Μοίρες, Dream fm, melody fm, Ερωτόκριτος fm, super radio, κρητικός fm) και στα site που μας βοήθησαν όλες τις ημέρες της προετοιμασίας (www.cretalive.grwww.Dreamfm.gr, www.e-mesara.grwww.apopsilive.grwww.mesaralive.gr).

Ακόμα ευχαριςτούμε τις οικογένειες Ηλιάκη και Πετράκη για την παραχώρηση των χώρων όπου γυρίστηκαν τα βίντεο , το αρτοποιείο Κωστομανωλάκη και τον Γιώργο Κοντοχριστοφή για την ανοχή του στις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες .. Δουλέψαμε ακούραστα και ελπίζουμε να το απολαύσατε όσο κι εμείς.Ραντεβού του χρόνου!!!!.».

 

mesaralive.gr  13 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα