Μεσαρίτης κατηγορείται ότι θανάτωσε σκύλο δια απαγχονισμού

mesaralive.gr  08 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΚΟΣΜΟΣ
Μεσαρίτης κατηγορείται ότι θανάτωσε σκύλο δια απαγχονισμού

Φωτο: zoosos.gr

Αύριο Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 αναμένεται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης η υπόθεση θανάτωσης ενός σκύλου με απαγχονισμό από τον ιδιοκτήτη του, που συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου 2012 σε περιοχή της Μεσαράς.

Σύμφωνα με το zoosos.gr τον 34χρονο που κατηγορείται  είδε και φωτογράφισε κατά την διάπραξη του εγκλήματος ο ηλικιωμένος γείτονας του Πανορμίτης Λουκαράς και τον κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία.

«Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα και η μαρτυρία του ανθρώπου, που είδε τον σκύλο να απαγχονίζεται από τον γείτονα του δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών. Όμως όπως εξήγησε η Μαρία Χουστουλάκη πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος» Ηρακλείου ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ισχυρίζεται - καθώς η δίκη έχει αναβληθεί για περισσότερες από επτά φορές - ότι το έγκλημα δεν συνέβη και η σειρά των φωτογραφιών είναι αντίθετη. Δηλαδή ο δράστης δεν κρεμάει τον σκύλο αλλά τον ξεκρεμάει από το δέντρο!» αναφέρει το δημοσίευμα του zoosos.gr.

Επίσης σημειώνεται ότι «το zoosos.gr τον Φεβρουάριο του 2012 είχε φέρει στη δημοσιότητα την υπόθεση και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα» ενώ «οι αλλεπάλληλες αναβολές εκδίκασης της υπόθεσης δεν πτοούν τον 85χρονο Πανορμίτη Λουκαρά, που είναι αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, και μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «Kamilari Cares» ο οποίος περιμένει εδώ και χρόνια να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και να δικαιωθεί το ζώο».


Πηγή: zoosos.gr

 

mesaralive.gr  08 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα