Μεσαρίτικα προϊόντα στο περίπτερο του Δ. Φαιστού στο 6ο Παγκρήτιο Φόρουμ

mesaralive.gr  28 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μεσαρίτικα προϊόντα στο περίπτερο του Δ. Φαιστού στο 6ο Παγκρήτιο Φόρουμ

O Δήμος Φαιστού συμμετέχει στο 6ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Απριλίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ) στις Γούρνες Ηρακλείου.

   Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών/μεταποιητών/προμηθευτών αγροτικών Κρητικών προϊόντων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

   Το Παγκρήτιο Φόρουμ διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και τη συνεργασία του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, των Ξενοδόχων Κρήτης, του ΓΕΩΤΕΕ - Παράρτημα Κρήτης και άλλων φορέων.

    Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα πέντε προηγούμενα χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απ’ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

   Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσκομίσουν τα προϊόντα τους στο Δημαρχείο Φαιστού, στις Μοίρες, μέχρι σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, προκειμένου αυτά να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο περίπτερο του Δήμου Φαιστού, στο χώρο του Φόρουμ.

Υπεύθυνος:  κος  Βογιατζάκης  Κώστας  τηλ: 6906565368.

 

mesaralive.gr  28 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα